Бабам Битола, Битола стари фотографии, Градот на Конзулите и Тера ТВ секој понеделник заедно со вас и фотографиите од Битола во минатото. На следната фотографија која датира од 50-тите години од минатиот век е преставен некогашниот изглед на градскиот пазар во Битола…