БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Бабам Битола, Битола стари фотографии, Градот на Конзулите и Тера ТВ секој понеделник заедно со вас и фотографиите од Битола во минатото. На следната која датира од после Првата Светска Војна е преставен некогашниот изглед на Битолското Корзо фотографиран во делот на почетокот на Епинал и познатата куќа на Елени Каринте…

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here