БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Бабам Битола, Битола стари фотографии, Градот на Конзулите и Тера ТВ заедно со вас и фотографиите од Битола во минатото.Следната фотографија е еден мал дел од некогашен Пекмез пазар кој во 50-тите беше разрушен од тогашната власт.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here