БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Денес на 07.10.2018 г. битолчанката Рејчел Нахмијас која живее во САД го прослави својот 101 роденден. Големи честитки, да ни поживее уште повеќе во кругот на нејзината фамилија заедно со нејзината внука, познатата ладино пејачка Сара Ароесте.

Среќен роденден Рејчел!

Happy birthday Rachel from Bitola/ Monastir Macedonia

Сара Ароесте заедно со Рејчел Нахмијас
Фамилија Нахмијас фотографирани во Битола
Рејчел Нахмијас

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here