БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Бабам Битола, Битола стари фотографии, Градот на Конзулите и Тера ТВ заедно со вас и фотографиите од Битола во минатото. Овој понеделник Ви претставуваме панорамска фотографија од авион каде е фотографиран центарот Битола околу 70-тите. Како што можите да забележите на фотографијата има останато уште мал дел од големото и историско градско наследство кое денес го немаме повеќе…

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here