БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

И денес 19.08.2018 г. без прекин продолжи акцијата за санација на на планинарскиот дом Копанки.

За сите вас кои сакате со донации да помогнете уплатете на следните жиро с-ки

Наменска сметка за санација на планинарски дом Копанки
“КОПАНКИ ЗА СИТЕ, СИТЕ ЗА КОПАНКИ”

Денарска сметка
500 000000781459
Стопанска банка Битола

Девизна сметка МК075007010001290065 Стопанска банка Битола

Ви благодариме!

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here