Бабам Битола, Битола стари фотографии, Градот на Конзулите и Тера ТВ секој понеделник заедно со вас и фотографиите од Битола во минатото. За оваа понеделничка доза ви претставуваме една групна фотографија од битолчани заедно со битолчанки кои се дотерани според тогашната Ала Франка најнова мода. Фотографирани се пред првата јавна чешма во Битола која сеуште се наоѓа кај Офицерски Дом.

BITOLA TOUR GUIDE / ПРЕВЗЕМЕТЕ ТУКА _____________________________________________________________________________________

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here