БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Biretix Focus Gel

• 15 ml
• Кожа склона кон акни, со нерегуларности
• Без парфеми
• Дерматолошки тестиран производ
Дејство• Кератолитично
• Анти-бактериски
• Анти-инфламаторно
• Адстрингентно
Апликација
Протресете пред употреба. Се нанесува директно врз акната, претходно темелно исчистена. Се комбинира со други производи за третман на остатокот од кожата на лицето и вратот. Може да се употреби и крема со СПФ врз нанесениот БИРЕТИКС ФОКУС ГЕЛ e тергетирачки редуктор на дамки. Брзо и ефикасно ги корегира тергетираните несовршености. Има ексфолијантно дејство, суши и смирува, спречувајќи појава на дамки.
Придобивки:
• Комбинација од неколку активни соединенија, што имаат исклучително моќно синергистично дејство против акните
• Иновативна формулација, што ги покрива сите аспекти вклучени во развојот на акните
• Кератолитик, анти-бактериско средтво, анти-инфламаторно дејство, адстрингент
• Ги намалува региите и интензитетот на акне-лезиите
• Иновативна хидрогел текстура, која брзо се впива, не остава маслен филм, ја хидрира кожата, а може да се нанесе и декоративна шминка врз неа.

• Кератолитично
• Анти-бактериски
• Анти-инфламаторно
• Адстрингентно
Апликација
Протресете пред употреба. Се нанесува директно врз акната, претходно темелно исчистена. Се комбинира со други производи за третман на остатокот од кожата на лицето и вратот. Може да се употреби и крема со СПФ врз нанесениот БИРЕТИКС ФОКУС ГЕЛ e тергетирачки редуктор на дамки. Брзо и ефикасно ги корегира тергетираните несовршености. Има ексфолијантно дејство, суши и смирува, спречувајќи појава на дамки.
Придобивки:
• Комбинација од неколку активни соединенија, што имаат исклучително моќно синергистично дејство против акните
• Иновативна формулација, што ги покрива сите аспекти вклучени во развојот на акните
• Кератолитик, анти-бактериско средтво, анти-инфламаторно дејство, адстрингент
• Ги намалува региите и интензитетот на акне-лезиите
• Иновативна хидрогел текстура, која брзо се впива, не остава маслен филм, ја хидрира кожата, а може да се нанесе и декоративна шминка врз неа.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here