БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Здраво битолчани. Заедно сите понеделнички ја запознаваме Стара Битола. Колку подобро ја запознаеме толку повеќе ќе го цениме тоа што остана од неа. А не остана многу… Низ старите фотографии на Бабам Битола, Битола стари фотографии, Градот на Конзулите и Тера ТВ до вашите очи и размислувања,сеќавања и спомени…

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here