“Понеделник е ден за убави вести! Радост и чест е што ќе ја имам можноста овој искачен левел да го завршам во една моја „дома“ , меѓу свои и драги луѓе! Долетајте ни сите кои сеуште размислувате каде, зошто среќата се множи кога што повеќе се дели! Се гледаме на 31.12.2019 во магичната Битола заедно да отвориме срце за добредојде на новата приказна – 2020 година!”… објави официјално Зарина Првасевда на нивната фејсбук страна.