БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Во Битола на паркинг, мандак враќа во рикверс и несакајќи удира чоек. Рипа од колата и испаничено вика:

– Леле брат извини, не те видов!!!

А кабадајата станва, мирно си ја треси прашината и му вели: – Еми шо ќе ме видиш, две недели Солун бев…

Ана Г. Михајлова

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here