Загреб за битолчани е поблиску дури и од Прилеп. Десет и пол саати возење или 959 км не се ништо кога битолчани и битолчанки сакаат да ја бодрат својата Македонска Репрезентација. Само напред и вашиот број константно од ден во ден да се зголемува. Тука сме и ние да Ве поздравиме.

Напред Македонија, напред Битола и битолчани!