БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Преуба Битола! Топки, хеки, фризби, шатори, кучиња, пиво, кафе, вотка, пајнепл, деланки од коконатс, точаци, мотори, пешки, шах, карти (за на цеца), @sunflоvver.coffeecart , дроној,
гитара, хАмоци.. во главно насмеани и среќни
сурати!

Видео на Дамјан Гугучевски

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here