Снегот и магијата која ни ја дава прекрасната зима ни откриваат волшебна глетка од прозорците на хотел и ресторан Шумски Фенери кој е лоциран во Потпелистерието на почетокот од с.Трново…

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here