БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

По четврти пат битолчанецот Дарко Ристески (22) од Буковски Ливади го фати светиот крст во водите на базенот од црквата св.Троица во Буковска Населба. 

Да му е на здравје и за многу години!

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here