На почетокот од Велигденските празнувања, дежурната екипа во Болница “Плодност” и покрај утринските работни обврски, ја запази традицијата на вапцување на јајца. За време на празниците на кои сите им се радуваат, дежурните екипи ќе бидат постојано достапни за нашите пациенти.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here