Волонтерите на Општинската организација на Црвен крст Битола, при циклусот Црвен крст во акција-промоција на хумани вредности организираа КИНО ПОД ЅВЕЗДИТЕ.

На 20.04.2019 (сабота) младите во нашиот град хуманитарно донираа и воедно уживаа во киното на отворено кое се одржа на ќумурното игралиште во Битола . Се гледаше познатата македонска комедија “Викенд на мртовци” од Коле Ангеловски.

Погледнете како сето тоа изгледаше: