Убаво е чувството кога некого ќе израдуваш и за момент ќе го направиш среќен. Денес учениците од Гимназијата СОУ Јосип Броз Тито се потрудија да израдуваат повеќе жени по повод 8 ми март.

Честит празник на сите!


СОУ Јосип Броз Тито Битола