Ниту староста, ниту хендикепот, не може да го победи вниманието кое го заслужуваат припадничките од понежниот пол. Битолчани се надалеку познати за тоа. Посебно постарите генерации како дедото на сликата. И не само денес, секој ден, цела година, сите години…

Нека Ви е честит празникот!

Фотографија испратена од Даниел