Еурофарм од неодамна е официјален застапник и дистрибутер на Twistshake – светски познат бренд за бебешка опрема.

Целта на Twistshake е да развива продукти кои се едноставни и безбедни за користење, а сепак имаат привлечен дизајн. Целејќи кон функционалност не значи дека треба да се занемари естетиката, па така дизајнерите на Twistshake секогаш бараат начин да ја комбинираат практичноста со дизајн убав на око.Имамаат освоено неколку награди за дизајн и финкционалност, кои претставуваат потврда дека развиваат безбедни, функционални и привлечни продукти.

Бебињата се единствени. Тие имаат свои индивидуални потреби кои се менуваат со истата брзина со која бебињата растат и се развиваат. Целта на Twistshake е да станат експерти за сите фази низ кои бебињата растат и се развиваат. Кога детето се соочува со нови предизвици, Twistshake е тука за да му помогне со линија од иновативни и безбедни производи.

Да се произведуваат продукти за бебиња е задача со огромна одговорност. Twistshake гарантира дека произведува продукти кои се со апсолутно највисок квалитет што го потврдуваат со усогласеноста со сите правни контроли на квалитет, како и преку редовни интерни проверки на квалитет.

За повеќе информации кликнете на https://eurofarm.com.mk/twistshake/

Производите на Twistshake побарајте ги во најблиската Еурофарм аптека.