Twistshake изолиран сад за складирање храна, ја чува храната на Вашето бебе, топла или студена, до 10 часа. Садот за храна е идеален кога сте во движење и содржи лажица што може да се свитка за сите оброци на Вашето бебе. За максимална термичка функционалност, наполнете го садот до долниот дел на работ.

Детали
Без BPA – Безбедни за Вашето дете и за Вас.
Вклучена лажица што се преклопува.
Зафатнина од 350 ml / 11oz
Дното против лизгање спречува превртување на производот.
Погоден за деца од 6 месеци и повеќе.
Се препорачува миење на рацете.
Лажица што може да се преклопи – Вклучена е лажица од не’рѓосувачки челик што може да се свитка за сите оброци на бебето.
Капак што спречува истурање
Рачка за полесно носење
Изолиран сад од не’рѓосувачки челик ја одржува храната на вашето бебе во топла или ладна состојба до 10 часа.

Програмата на Twistshake можете да ја пронајдете во аптеките на Еурофарм.