КБК ЕНЕРЏИ- Битола под раководство на битолчанецот Александар Димовски Димсата денес на државното првенство во Кикбокс кое се одржа во Скопје учествуваше со 5 натпреварувачи во кадетска конкуренција.

Освоени се 3 златни медали и 1 сребрен медал!

Михаил Ситковски-злато
Арта Селмани-злато
Ивона Кецеска-злато
АнаМарија Наумовска-сребро

На Јован Апостоловски му беше прво учество и беше во екстра издание!!

Браво КБК Енерџи!