За поврзување со директниот линк притиснете на насловите. Со ум и ука да не се повторат повеќе бидејќи Велигден е голем ден и наш свет и духовен празник…

Исто како повеќето наши христијани, бидете нормални за овај наш голем празник. Со умерени количини на алкохол, без пудра во носот и со многу љубов која ќе ја барате од спротивниот пол. Во друштво со фамилиите и вашите најблиски.

Нека ни е за многу години Велигден каде и да сте!