Денес Велики Петок (26.04.2019 г.) Широк Сокак беше преполн со кафеџии и битолчани кои фамилијарно беа на шопинг низ локалните дуќанчиња …

Топлото и убаво време придонесе за уште поубаво предпразнично расположение…

Погледнете ја нашата галерија :