БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

За сите љубители на ракометот и Пелистер. Оваа сабота во 18 и 30 часот Спортска сала “Боро Чурлевски” Битола.

РК Пелистер – РК Бутел!

Повелете битолчани!

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here