Со приближување на празниците дојде и вистинското време да резервирате место за вашите предновогодишни прослави!

Доживејте го Декември – боемски, во градска кафеана Епинал која се одликува со позитивна енергија, богато мени и добро засилени бендови, кои најубавите моменти ќе ги направат незаборавни!

Резервации на: 047 224 770