Ништо страшно. Ќе си го потприте телефончето со поглед кон Широк Сокак и ќе пуштите да снима. Доволни се пет до десет минути и се прави убаво видео. А тука сме ние за да го објавиме.

Ви благодариме.

Поздрав Мартин. 👍