Си беше шо не си беше … Денес сабајлето (13-04-2019) во Куманово се одржаа натпреварите Народна техника – Наука на младите … И … Шо и!? … Антонио Цветковски освои 1-во место во Електрoтехника и електроника, Евгенија Дивитарова освои 1-во место во Автоматика, и Наиле Емини освои 2-ро место во Роботика. Техничко = ЗАКОН! И то.

PS> Антонио се прај важен оти гален меѓу две чупина … И после некој ќе речи “Техничко не било за чупина.“ Е ајде де…! 2:1 за нив!

Проф. Јани Сервини Д Грејт Мастер левел Про