Битолчанката Тамара Стојковска деновиве ја промовираше нејзината нова нумера “Кажи нешто ново”.
Автори на песната се Ксенија Николова – текст, Давор Нечак – музика и аранжман, а видеото е дело на Дарко Лековски и ThirdEye Production.

Уживајте и поддршка Тамара!