БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Овај петок на 30ти јули 2021 г. во Кичево, спортска сала Јанчица со почеток во 17.00 часот нашиот битолчанец Сунај Мифтар во СОУЛ ЧЕЛЕНЏ К1 правила до 67 кг. ќе го има за противник Енис Бербатовци од Р. Косово.

Нашиот битолчанец атакува на неговата 4-та професионална
победа и уште од сега да му посакаме добра борба и успех во натпреварот.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here