БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Стефанија Милевска Вранич заедно со нејзиниот избраник Владимир Вранич ја преставија нивната нова заедничка песна “Healer” (Исцелител) каде тие го опишуваат нивното запознавање, творечки процес и начин на живот.

„Нашата музичка креација започна штом се запознавме во 2019-та година. Без престан ми извираа идеи за текстови, пеев на цел глас, а тој ми возвраќаше со бескрајни мелодии на неговата гитара. Поради тие моменти на инспирација кои траат и до денес и љубовта која се роди меѓу нас, создадовме околу 30 песни, за кои во текот на овие луди времиња и карантини успеавме да ги снимиме и да добијат демо верзија. Целта ни е сето ова да се реализира во музички албум. Снимањето и продукцијата се одвиваат во музичкото студио Welcome to Stefanija’s Music World. Текстовите се на македонски, српски и англиски јазик. Решивме конечно да ви ги презентираме една по една готовите песни, заедно со нашите лични видеозаписи од патувањата на различни локации низ Србија и Македонија. Ќе ви споделиме свет на љубов и хармонија, со надеж дека ќе ви пренесат спокој, мир, инспирација и ентузијазам… “-ни дополна Стефанија.

Погледнете го видеото:

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here