БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Во овие летни денови кога сеуште имаме наезда од инсекти и комарци, битолчанецот Дејан Киревски ќе Ви покаже како сами да си направите ефикасна стапица за нив:

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here