Кога ќе се спојат градскиот лежерен живот на Битола, чистиот воздух на Баба планина и незаборавните филмски пејсажи од Мариово доживувањето е неповторливо.

Хотел Епинал Битола со нови пакет аранжмани

Летото е измислено за создавање на нови спомени,да ги создаваме заедно!Имај поразлично искуство за градски туризам смести се во Битола во срцето на градот во Хотел Епинал, а во текот на денот имај летна авантура како никогаш до сега.Кањонинг, џип сафари, планинарење во недопрена природа со искусни и професионални, лиценцирани водичи.За незаборавните моменти кои ќе ги создадете заедно со нас, Хотел Епинал!Хотел Епинал Битола во периодот што следи спреми изненадување за своите гости со нови збогатени и надградени содржини и тоа: планинска тура, џип сафари или кањонинг. Која е твојата омилена активност?

Ваучерите за туризам од 6000 денари, доделени од државата, можете да ги искоритите за овие аранжмани:

1.ПОНУДА ЏИП САФАРИ

Пакетот вклучува:

– Сместување во Hotel Epinal Spa & Casino****

– 2 соби (максиум број на гости 5), 2 ноќевања, услуга ноќевање со појадок

– Бесплатен паркинг

– Wi-Fi конекција

– Бесплатно користење на СПА центар (затворен базен, сауна, џакузи, турска бања, фитнес сала)

– Џип сафари 8-9 часовна тура до Пелистерски очи, Мариово со теренско возило 4х4

– Специјализиран водич

2.ПОНУДА ЛЕСНА ПЛАНИНАРСКА ТУРА

Пакетот вклучува:

– Сместување во Hotel Epinal Spa & Casino****

– 2 соби (максиум број на гости – 5), 2 ноќевања, услуга ноќевање со појадок

– Бесплатен паркинг,

– Wi-Fi конекција

– Бесплатно користење на СПА центар (затворен базен, сауна, џакузи, турска бања, фитнес сала)

– Лесна планинарска тура во време траење од 5 часа на надморска височина од 800 метри

– Специјализиран водич

Патека по ваш избор.

– Магарево – Јоргов Камен – Копанки – Молика – Магарево

– Хотел Молика – п.д.Копанки – Јоргов Камен – Црвени Стени

3.ПОНУДА КАЊОНИНГ

(за реализација на понудата се потребни минимум 4 лица )

Кањонинг – возбудлива и адреналинска активност за секој авантурист.

Пакетот вклучува:

– Сместување во Hotel Epinal Spa & Casino****

– Ноќевање со појадок

– Бесплатен паркинг

– Wi-Fi конекција

– Бесплатно користење на СПА центар (затворен базен, сауна, џакузи, турска бања, фитнес сала)

– Планинарење во река, планинарење во кањон

– Превоз до Мариово и целокупна опрема за активноста

– Специјализиран водич

Повеќе информации на 075 475 876 | [email protected]

Да создавме заеднички спомени заедно!

БИТОЛА Е ГРАДОТ!!!