БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Нашето мото е и ќе биде:

💚Бидете позитивни и размислувајте зелено 💚

Со оваа слика ќе ја заокружиме 2020 година 🎀
Зад Нас оставаме година исполнета со нови предизвици, многу зелени дворови среќни домаќини, нови пријателства и клиенти, нови колеги и соработници…

Оваа 2021 година ќе биде изненадувачка, Ви ветуваме 🥰
Ваш Грин Гарден Центар 💚

(локација на почетокот од Г. Оризари)

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here