Ноќна аеро снимка од новогодишната ноќ (31.12.2020 год)
Видеото се одликува со снимки од празните улици и Широк сокак во Битола. Поради ситуацијата со Ковид 19, Битола како и другите градови остана без дочек на Новата година.
Затоа битолчани сами си направија спектакуларен огномет..
Среќна Нова 2021 година.

Видео на Џоле Трајчевски и да му дадеме поддршка, претплатете се (subscribe) бесплатно на неговиот Јутуб канал ТУКА, први да ги добивате неговите видеа. Ви благодариме.