БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Битолчанецот Дејан Киревски досетливо се сети како на најлесен начин да го соберите вашето сезонско овошје. Направата може да стигни и до кај комшијата, но ризикот е ваш… 😊😊😊

Погледнете го следното видео…

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here