БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Ако не сте биле со велосипед до врвот на Баба планина, Пелистер или до Големо езеро, препорачуваме да го погледнете видеото за да имате претстава за патеката.

Возат:
Тони Наковски (go pro),

Иван Литовски (edit).

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here