Најавата за падот на температурата под нулата на места со 1000 мнв најверојатно се покажа како точна. Во текот на денешниот ден ќе имаме комплетни информации за новонастанатата состојба. Аирлија да ни е.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here