БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Денеска во попладневните часови провејува мала количина на снег на Баба Планина и кај с. Ниже Поле. Временската прогноза од понеделник во текот на целата недела е со повисоки температури од сегашните кои ќе се движат од 0-11 степени.

Фотографија Дарко Ристевски

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here