БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Битолчанецот Благојче Дарковски, ученик во СОУ Таки Даскало, на 17 години ја има неговата втора преработка на песната “Изолација” на Аријан Шах поврзана со ситуацијата во моментов.

Ова е мојот втор ковер поврзана со целата светска ситуација и многу ќе ми биде мило доколку го споделите на вашата страна… ни напиша Благојче.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here