БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Слаткарница АТ-ПАЗАР лоцирана на ул.Александар Турунџев во Битола со 60 години традиција и еден од најстарите дуќани во нашиот град, која и ден денес е на исто место со исти газди…

На фотографиите се Асан, Веап и Самедин Јашаровски…

Фотографии на Јасер Јашаровски Слаткарот

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here