Во меѓувреме уште две трки во Маврово на нашите нинџи. Пелистерци денес бордаа на паралелен велеслалом и беа најдобри! Не само што ги зедоа наградите, туку нашиот Евгениј Ристевски имаше најдобро време пред 4-5 години постари натпреварувачи.

Резултати:
🥇 I место: Евгениј Ристевски
🥈 II место: Андреј Мушуланов
🥈 II место: Анамари Мушуланова
V место: Сергеј Талевски

Пазете се, нинџите напаѓаат🏂🏂🏂🏂

Ски Клуб Пелистер Битола