dig

Пејачката група „Сирма Војвода“ денес на 23.12.2018 г. во 18:00 ч. одржа предновогодишен концерт во Малата сала на Центарот за Култура Битола.

На концертот во траење од еден час беа отпеани околу 15 познати нумери од македонската староградска музика.

BITOLA TOUR GUIDE / ПРЕВЗЕМЕТЕ ТУКА _____________________________________________________________________________________

Инаку групата брои околу 25 членови и функционира под капата на Здружението на пензионери од Битола и оваа година одбележаа 40 години постоење.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here