Лежам на плажа, испотен ПОД мишка сет. Змеј тетоважа, обетка, синџир, комлет. Дај велам дојди вечер да прајме дует.

Ај мори дојди, те чекам од пубертет….

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here