БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Земјотрес со јачина од 6,4 степени повторно беше причина многу битолчани и граѓани од целиот Балкан да останат без спиење. Тлото на Албанија не престанува да се ниша овојпат во 03.54 ч. 13 километри во близина на Мамурас, Драч.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here