БИТОЛА, ул.Рузвелтова бр.18 тел.075 22 47 22, Нов пазар 075 44 57 40

Прво место во класата МX на втората трка од Шампионатот на Македонија во Мотокрос за нашиот битолски мотокросист Зоран Каранфиловски Ќаме. Неговите успеси се значајни за сите нас и нашиот град, но за жал негов матичен клуб сеуште е Ендуро Клуб од Скопје.

Изразува голема благодарност до неговите спонзори:
НОВОМАТИК, Астра Казино, Адмирал Казино и Здружение на Моторциклисти Ѓорги Стефановски Битола.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here