Почитувани наши пријатели и гости! Ве известуваме дека од 10-18 Април 2019 г. нашиот Хотел и Ресторан нема да работи бидејќи користиме годишен одмор.
Ви благодариме на разбирањето и Ве чекаме да не посетите на 19-ти Април.

Шумски Фенери Битола