Пред недела дена во Белград битолчанецот Димитар Митровски растури со неговата армоника во музичкиот серијал “Со песна за душа” на Гранд ТВ.

Погледнете го неговиот перформанс :

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here