Една нова и преубава битолска балада која ни го збогати фондот од убави песни за нашиот град.

Ви благодариме господине Боби Поповски.

Уживајте…

еден коментар

  1. Туку што добив фотографии од двете внуки со се семејства заминаа неодамна во САД. Оставија куќи автомобили , работа . Истото го направи мојот брат пред 30 години. вистински геноцид.

Врати порака

Please enter your comment!
Please enter your name here