Почитувани,

со огромна радост ве известуваме дека нашиот клуб Шах-Шех ќе биде организатор и домаќин на турнир од вакви размери. Се очекуваат околу 100-тина играчи, меѓу нив и играчи со меѓународни титули. Наградниот фонд изнесува 68.500 денари и е распределен за првите 10 места, како и за четири ревијални награди. Повеќе информации за турнирот има на сликата подолу, а на линкот е листата со веќе пријавени играчи.
Можете да се пријавите на телефонскиот број 075/287-783 или на нашиот мејл [email protected]

https://chess-results.com/tnr669038.aspx?lan=1